Kurzweil Artis®7 İnceleme by Zafer Çebi Bölüm 3


Bor Müzik Kurzweil Artis 7 Tanitim 3
İçinizdeki müzik sevincini ”Kurzweil Efsanesi” ile ortaya çıkartın.

Zarif bir görüntüyle beraber modern ve geleneksel bir doku sağlarken evinizi & Stüdyonuzu & Orkestranızı sevdiğiniz müziklerinizle doldurmayı vaat ediyor…

Kurzweil , Dünya’nın en eski synthesizer üreticisi ve synthesizer teknolojisinde profesyonel/yarı-profesyonel müzisyenler ve ev/proje stüdyo sahipleri yanı sıra şarkı sözü yazarları ve sanatçıları hedefler, bir tam set otantik sesler ve müzik özellikleri dahil çağdaş stiller ve sesler bir vurgu yapma kapsamlı sağlar. Son derece taşınabilir ve kompakt, LE Serisi performans durumları için ideal bir klavye olarak da hizmet vermektedir.
Harika sesler, güvenilir performans, müzikal doluluk, kullanım kolaylığı;
Üzerinde, uygun klavye tasarımı için gerekli olan herşey şey vardır. inanılmaz ses kalitesi ve performans ile denetim özellikleri, son derece başarılı Artis, yaratıcılık yaratacak ve ilham verecek Piyano ve diğer enstrumanlara sahiptir. Bir müzisyen için yeni bir aerodinamik, akıllı kullanıcıların tartışılmaz seçimidir.
Kullanıcıların bireysel beğeni ve ihtiyaçlarını karşılayacak Artis’in seslerini için en hızlı, en basit şekilde sunulmuştur. . Bir denetleyici özelliği değiştirerek taşıma ve Kaydet düğmesine basarak sesi özelleştirebilirsiniz.
Tek bir USB kablosu, MAC veya PC’niz ile Audio ve USB bağlantısı ve ayrıntılı klavye kontrolü fonksiyonu Kurzweil ’in ses çıkışları vasıtasıyla VST soft syhnth’i çalmanıza ve kontrol etmenize olanak tanır. Bu sayede başka hiç bir ekstra cihaza gerek duymadan sadece bilgisayar bağlantısıyla VST’leri canlı sahne şovlarında kolaylıkla kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bilgisayarı bağlamak ve çalmak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.