Kurzweil Artis®7 İnceleme by Zafer Çebi Bölüm 2


Bor Müzik Kurzweil Artis 7 Tanıtım 2

Kurzweil , Steinberg Cubase AI yazılımı 48-track versiyon, Prolog, vintage analog synth sesi için Steinberg VA soft synth ve yeni (Soft synthesizer’lar için yükleme paketlerini kurzweil.com dan yükliyebilirsiniz.

Editor Yazılımlar ile Kurzweil’inizi’ bir soft synthesizer gibi kolayca düzenleyebilirsiniz. Aslında Kurzweil Editor VST’yi kullanarak Kurzweil’i bir VSTi haline getirebilirsiniz. Cubase Medya Bölümündeki VST ses kütüphanesinden Kurzweil’in sesini kategorize edebilir ve kurzweil’e ses seçebilirsiniz. MIDI klavye kontrolleri ve uzaktan kontrol fonksiyonlarını yapılandırmak için özel bir editör bile bulunmaktadır. , Kurzweil’in klavyelerini bilgisayarla müzik üretim alanına entegre etmek için gösterdiği sorumluluğun en son ve en iyi örneğidir.

Ancak Artis yalnızca bilgisayarınıza bir USB kablosu bağlayarak bilgisayarınızdan gelen tüm sesleri Artis’in kulaklık çıkışından izleyebilir ya da Artis ’in harici stüdyo monitörlerine ya da hoparlör sistemine bağlayarak parçalarınızı dinleyebilirsiniz. Artis’deki ses dönüştürücüleri profesyonel müzik aplikasyonları için yapılmıştır bu nedenle bilgisayarınızdaki her şey – oyunlar bile – çıkış olarak Artis kullanıldığında daha iyi ses verecektir. Artis’in arayüzü iki yönlüdür bu nedenle mümkün olan en yüksek kalite için LE’nin dahili sound’larını, analog domain’e gitmeye gerek kalmadan doğrudan bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Artis Serisi, çok çeşitli müzik türlerini kapsayan KURZWEIL ’deki PC3 seslerinin tamamına sahiptir. Weber ’in takdir edilen Kuyruklu Konser Piyanosu sesinden başlayarak, Artisin bu kadar popüler olmasını sağlayan tüm akustik enstrümanların sesi (yaylı ve nefesli enstrümanlar, gitar, bas, davullar ve daha fazlası) ‘da bulunmaktadır. . Sonsuz farklı filtre tipi ve geniş kapsamlı efektler yardımıyla elektronik ve hip hop müzik alanlarında kullanılan vintage analog ve dijital synthesizer sesini yaratmak mümkündür. Canlı performans ve müzik üretim alanında (stüdyoda) ihtiyacınız olan tüm stiller LE Serisinde bulunmaktadır.

16-Parçalı timbral

Her Performans sadece yukarıda belirtilen üç sound’u değil ayrıca çalınacak komple 16-Parçalı çoklu ayar için gereken tüm ayarları içerir. Bu 16 Parça arasında seste herhangi bir kesilme olmadan gidip gelebilirsiniz.

(MIDI bağlantısı yapmanızı sağlar. Böylece veri alışverişi (yükleme/kaydetme) yapmak mümkündür.)Kurzweil, dahili klavye sesleri ve A/D girişleri ile kullanılmak üzere vokal biçimlendirici kontrollü synth sesleri için ses kodlayıcı da dahil olmak üzere geniş çeşitlilikte efekte sahiptir. Ayrıca Kurzweil patentli VCM (Sanal Devre Modelleme) teknolojisi istenilen sesi elde etmek için geleneksel dijital audio yöntemlerini kullanmaktansa orjinal analog devreyi en ufak ayrıntısına kadar modeller. Kurzweil ile endüstri standartı dijital kayıt konsollarında bulunan yüksek kalite efektler parmağınızın ucunda.

Kurzweil herhangi bir bilgisayara veya herhangi bir harici cihaza ihtiyaç duymadan yüksek kaliteli müzik üretimi yapmanıza olanak sağlar. Sequencer performansınızı olduğu gibi kaydetmek için gerçek zamanlı kayıt yapabildiği gibi zor bölümleri veya hassas pasajları kaydetmek için uygun olacak Step kayıt da yapabilir. Bunlara ek olarak performansların yaratıcı ilhamını kullanabilir ve basitçe [REC] butonuna basarak bunları direkt olarak Şarkı/Pattern olarak kaydedebilirsiniz. Kaydı yarattıktan sonra bir kaç saniye içinde şarkınızı son haline getirmek için Kurzweil üzerinde kolaylıkla düzenleyebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.