KURZWEIL M 70 DİJİTAL PİYANO

KURZWEIL M 70 DİJİTAL PİYANO

Ülkemizin en üst düzey kalitede M Serisiyle profesyonel anlamda dijital piyano serisinde yer alan M 70 modelinin geliştirilmiş yeni versiyonudur. Bu güncellenmiş Kurzweil imzasına sahip Hammer Compact tuş mekanizması sayesinde, tuşlar bırakıldığında hareket gürültüsünü azaltmaya yardımcı olan iyileştirilmiş yastıklama malzemesi ile geliştirilmiştir. ve üst modeli olan yeni CUP 120, Grand kuyruklu piyano seslerine sahip olmasının yanı sıra, düşük ses seviyelerinde çalarken en iyi ifade için piyanonun özelliklerini akıllıca ayarlayan yeni, ileri düzey ve KURZWEIL imzası taşıyan Low Volume Balance özelliğine de sahiptir. Gelişmiş bağlantı için CUP artık bir USB-MIDI girişine sahiptir.

KURZWEIL ödüllü Concert Artist SYNTHSİZER serisi ve Concert Performermans serilerinden değerli M serilerine kadar elektronik enstrumanlarda etkileyici bir seçki sunar kullanıcılarına. Klasik Serisi enstrumanlar abanoz cilaları ve elegant görüntüleri ile şıklığı temsil ederler, fiyat-performans açısından yüksek standartlarda tasarlanmış, uygun bir bütçe ile mükemmeli düşleyenler için eşsiz bir dijital piyanodur.
Her seviyede piyanistin aradığı tüm teknik özelliklerle beraber en gerçekçi ses ve tuş özelliklerini sunuyor. KURZWEIL tarafından Güney Kore’de geliştirilip üretilen , yenilikçi ses işlemcisini, 3 Sensörlü çekiç aksiyonlu tuş sistemi, Hi-Fi seviyesinde amfi ve hoparlörleri,gerçek çizilmez yüksek kaliteli mobilyası ile eşsiz bir Dijital Piyanodur .

Bor Müzik Dijital piyano konusunda satış ve servis veren en eski kuruluşlardan biridir . İstikrar ve kaliteden ödün vermeyen şirketimiz, 2 yıl servis garantisi 10 yıl yedek parça garantisi vermektedir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.