Phonic 1000 Lite/1000 M İnceleme


Phonic 1000 serisi portatif taşınabilir şarjlı megafonlar.

OKUL, MEVLÜT ve MİTİNG İÇİN ARAÇ ÜSTÜ, SEÇİM ANONS CİHAZI – MEGAFON ÖZELLİKLİ HAFİF, TAŞINABİLİR ses sistemi…

Sunumun uzda ve Müzik dinletisinde sesinizi safari 1000 ile seslendirin..

Zarif bir görüntüyle beraber çevrenizi sevdiğiniz müziklerinizle doldurmayı vaat ediyor…

Telsiz mikrofon,CD player, mp3 girişleri vardır.

Kulağınızın hakkettiği en kaliteli sesleri Phonic ile duyabilirsiniz.

TAŞINABİLİR, HAFİF, ÇOK GÜÇLÜ, DEKORATİF VE MODERN GÖRÜNÜŞ…

PHONIC TEKNOLOJİSİ VE DIJITAL SES ÖZELLİĞİNE SAHİP…

DIŞ HAVA ŞARTLARINA DAYANIKLI …

Line Out kanalı sayesinde harici dijital kayıt cihazlarının zahmetsiz eklenebilir özelliği ile birbirine bağlantılı yapılabilir.Ayrıca ek hoparlörler paylaşmak için amplifikatör veya güç dahili hoparlör kapatılabilir ve güç harici hoparlörlere yönlendirilebilir. ana ses kontrolü, dahili sınırlayıcı, koruma devresi ve tripod montaj standı ile estetik ve anlaşılabilir ses özelliğine sahiptir.Sunum yapılacak olan her yerde kolaylıkla kullanılabilir.

Teknede,evde yada bir bahçede 1/4 ” TRS ve mini stereo giriş olanağı yardımıyla kullanılabilir.

Sokak satıcısı , Müzisyen, Öğretmen ya da bir anons ihtiyacı olan heryerde doğru seçim, profesyonel , sağlam , çok yönlü ve güçlü.

Safari 1000 Lite Phonic’in en son kompakt olarak dizayn edilmiş ve anfi, kabin ve mikrofon olarak kompakt olarak, pille çalışan ses çözümüdür. 50 Watt gelişmiş D sınıfı amplifikatörler, Güçlü Safari 1000 Lite 100 ve 100 den fazla kalabalık kişilere ulaşabilirsiniz . Hafiftir. 1.7 kg , Safari 1000 lite, mükemmel taşınabilirlik için tasarlanmıştır. Safari’nin sağlam polimer gövdesi , yuvarlak köşeler ve iç gergi sistemi Safariye, yoğun kullanıma dayanacak şekilde izin vermektedir. Yapısal gücünü maksimize . amplifikatör , pil ve güç kaynağı dahil olmak üzere Safari’nin elektronik devresi bulunmaktadır. % 80 kapasiteyle çalışırken verimli pil sistemi 10 saat çalışabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.